Rhodiola Rosea Root 400 mg

Rhodiola Rosea Root 400 mg

Cijena: 32,00 KM

Rhodiola Rosea Root 400 mg

 
Rhodiola Rosea Root je vrhunski izbor za suzbijanje mentalnih i fizičkih učinaka stresa. Ova moćna biljka iz Swanson pomaže u smanjenju nivoa  hormona stresa dok istovremeno podržava nivo ključnih hemikalija u mozgu koje su uključene u reguliranje raspoloženja.
Šta je korijen Rhodiola Rosea?
Biljka pronađena u hladnijim dijelovima svijeta, Rhodiola Rosea obično se nalazi u planinskim područjima Europe, Azije i Arktika. Popularan kao prehrambeni proizvod već stoljećima u istočnoeuropskim i skandinavskim zemljama, korijen rodele Rosea, poznat i kao Zlatni korijen ili Roseroot, također je postao popularna biljka u tradicionalnim biljnim lijekovima.
Smatra se da korijen Rhodiola Rosea sadrži tvar koja bi mogla podržati tijelo u reagiranju na fizičke, kemijske i ekološke stresove, također poznate kao adaptogen. Adaptogeni su prirodne kemikalije koje se nalaze u nekim biljkama koje pomažu normalizirati funkcije tijela kada su izložene stresnim situacijama.
Smatra se da adaptogeni pomažu stanicama da učinkovitije koriste stanično gorivo i štite središnji živčani sustav. Kao rezultat toga, korijen Rhodiola Rosea može biti učinkovit u povećanju energije i izdržljivosti u tom letu ili načinu borbe.
Istraživači su također smatrali da korijen rodele Rosea može biti koristan u zaštiti od depresija, podupiranje kvalitetnog sna i jačanje memorije.