...

O nama

Od 2017. godine Natural Pharmacy započinje saradnju sa jednim od najpoznatijih proizvođača najkvalitetnijih preparata vitamina i minerala Swanson Health Products. U našoj ponudi možete pronaći Swanson vitamine, minerale, kao i mnoge druge dodatke prehrani.
U Swanson ponudi svako može pronaći nešto za sebe, zato je preporučljivo da se prije kupovine kapsula uradi prvo mineralizacija kako bi se znalo koji vitamini nedostaju.
Swanson se ponosi pionirskim vodećim standardima kvaliteta u industriji.
Stvaramo i proizvodimo samo najbolje.

Swanson Health Products (SHP) je vodeći brend u SAD-u. Kompanija pruža pristupačne, visokokvalite vitamine i dodatke direktno potrošačima, od 1969.
Započeo je Leland Swanson, SHP je narastao u proteklih 50 godina od malog porodičnog poslovanja do lidera u svijetu u jeftinim prirodnim zdravstvenim proizvodima.
Kvalitet dolazi prvi
Kvalitet. Vrijednost. Usluga. Ovo su vodeći principi u Swanson Health Products. Od 1969. godine u svijet donosimo wellness sa najkvalitetnijim dodacima po najvećoj vrijednosti i stručnoj, personaliziranoj usluzi. Sve počinje tako što nudi samo vrhunske proizvode napravljene sa vrhunskim sastojcima.

Swanson Health Products

Da bismo proizveli naše dodatke visokog kvaliteta, biramo najčistije sastojke na tržištu. Radimo sa renomenim programerima i proizvođačima koji su dokazali svoje sposobnosti da ugode našim krutim standardima za kvalitetnu proizvodnju, čistoću i potenciju. Naši najsustavniji objekti omogućavaju nam da proizvodimo proizvode u količinama skrojenim prema našem volumenu prodaje, te tako osigurali minimalno vrijeme skladištenja, optimalnu svježinu i maksimalni popravni period u vašem domu.
Svi sastojci koji se koriste u Swanson brand dodataka zahtijevaju dokumentaciju od dobavljača, uključujući i Certifikat o analizi, koji se uverava da oni udovolje našim specifikacijama proizvoda. Sastojci se testiraju u raznim fazama u cijelom proizvodnom procesu kako bi se provjerila čistoća i kvaliteta. Sve gotove proizvode pregledaju naši specijalisti za kontrolu kvaliteta i testiraju na čistoću i kvalitetu od strane nezavisnih laboratorija trećih strana kako bi se osiguralo da svaki dodatak sadrži tačno ono što je na etiketi.

Swanson Health Products

Swanson Health Products Europe je ovlašteni distributer Swanson Health Products USA, od 2013.Jedan od distrubutera u Evropi Swanson proizvoda nalazi se u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini.Web stranica www.naturalpharmacy.ba pruža vam priliku da odaberete među više od 200 Swanson proizvoda kao što su vitamini, minerali, probiotici, standartizirani biljni ekstrakti, zelena hrana kao zdravlje zglobova, imunološki sistem zdravlje kardiovaskularnog sistema, zdravlje mozga, gastrointestinalno zdravlje i mnogi drugi. Proizvodi su u saglasnosti sa najažurnijim tehnologijama za manufaktoring, obezbeđivanjem maksimalne blizine prirodi i prirodnim sastojcima, visokom čistoćom u proizvodnji, bezbednošću i efikasnosti.

Vas natural pharmacy

natural pharmacy

 

 

Ul.Ramiza Salčina 39,

Novi Grad, 71000 Sarajevo,

Bosna i Hercegovina

Pozovite:

Radno vrijeme:

Pon-Pet: 09.00 – 17.00

Subota: 10.00 – 15.00

Nedelja: Zatvoreno