O nama

Saradnja sa Dr. Foerster

Natural Pharmacy svoju priču započinje 2013. godine u Sarajevu kada osnivač firme odluči započeti saradnju sa jednom od najpoznatijih farmaceutskih firmi u Njemačkoj - Dr. Foerster. U Bosni i Hercegovini su se Dr. Foerster proizvodi tada pojavili na tržištu.

Svojom kvalitetom, imenom i cijenama ovi proizvodi su privukli svoje kupce i na ovom tržištu su ostali poprilično dugo.

Vlastita linija proizvoda

Međutim, sama saradnja sa Dr. Foersterom nije bila dovoljna za tim Natural Pharmacy. Kako je Dr. Foerster prestao proizvoditi određene preparate i više se usmjerio na kozmetičku industriju, za kupce Bosne i Hercegovine potrebno je bilo osigurati isti kvalitet a i količinu proizvoda za sve stalne kupce. 2016. godine postavljamo sebi još jedan novi izazov - proizvodnja vlastite linije. U liniju proizvoda NP ulaze razna esencijalna ulja (argan, neven, kantarion), dobro poznata srebrna voda, te mnoge kreme koje su slične onim iz Dr. Foerstera.

Swanson proizvodi

Od 2017. godine Natural Pharmacy započinje saradnju sa jednim od najpoznatijih proizvođača najkvalitetnijih preparata vitamina i minerala - Swanson Health Products. U našoj ponudi možete pronaći Swanson vitamine, minerale, kao i mnoge druge dodatke prehrani.

U Swanson ponudi svako može pronaći nešto za sebe, zato je preporučljivo da se prije kupovine kapsula uradi prvo mineralizacija kako bi se znalo koji vitamini nedostaju.