Ginseng krema s vitaminmo E

Ginseng krema s vitaminmo E

Cijena: 15,00 KM

Ginseng krema s vitaminmo E

 
GINSENG KREMA, u kombinaciji sa sandor uljem i vitaminom E, je vrhunskog kvaliteta. Namijenjena je za njegu kože cijelog tijela, posebno lica i ruku. Ona štiti kožu od hladnoće, sunca i vjetra. Hrani i regeneriše kožu te usporava proces starenje kože i podmlađuje kožu.
Osim toga, ona čisti “problematičnu” kožu, kao što su npr. akne. Također, sprječava sve iritacije na koži, kao što su: ekcemi, psorijaza, gljivična oboljenja, ujedi insekata, ožiljci, plikovi i rane. Krema s ekstraktima korijena biljke ginsenga namijenjena je i za njegu zahtjevne kože te kože koja je zbog dugotrajne bolesti sklona nedostatku elemenata potrebnih za funkcioniranje. Ginseng krema koži vraća izgubljenu masnoću i potrebne elemente da bi stanice mogle sintetizirati tvari koje su potrebne za normalno funkcioniranje kože. Koristi se i poslije brijanja ili depilacije. Ona je apotekarske kvalitete, hermetički je zatvorena i dermatološki ispitana.
Također, sprječava sve iritacije na koži, kao što su:Akne,Ekcemi,Psorijaza,Gjivična oboljenja,Ujedi insekata,Ožiljci,Opekotine,Plikovi i rane.