Dabrova mast s borovim iglicama

Dabrova mast s borovim iglicama

Cijena: 20,00 KM

Dabrova mast s borovim iglicama

 

Preporučuje se: svima koji imaju probleme sa bolnim mišićima ili bolovima na tijelu od udara (tupih ozljeda), uganuća, istegnuća, iščašenja… kod krvnih podliva, reume, išijasa, spondiloze, ukočenosti ,osobama čiji posao zahtjeva dugotrajno stajanje: prodavači, frizeri, zubari, fizički radnici… za profesionalne sportiste, plesače, osobe koje se bave fitnesom i trčanjem ,neizbježan na godišnjim odmorima (nakon rekreativnih ili sportskih napora)… Posebno se preporučuje za masažu cijelog tijela, opuštanje i osveženje mišića nakon napora, kao i za sprečavanje upala mišića.
Dabrov  balzam se naročito preporučuje u sezoni pojačanih sportskih i rekreativnih aktivnosti. Lijepo vrijeme podstiče i mlade i starije na redovnu tjelesnu aktivnost. Na žalost, dio svake fizičke aktivnosti, bilo rekreativne ili radne, često podrazumjeva i bolne mišiće. Fizički napori, kao i male ili velike nezgode nisu rijetke ni u svakodnevnom životu, u kući ili na poslu. Nema čovjeka koji barem jednom u životu nije iskusio neprijatan osećaj nemoći, bolne mišiće, bolna leđa, osjećaj težine i napetosti u rukama i u nogama zbog dugog stajanja. Zato vam preporučujemo ovu biljnu prvu pomoć za vaše mišiće: lako i brzo se nanosi, ne masti kožu, brzo se upija, u trenutku rasterećuje i oslobađa od napetosti. Posebno se preporučuje za masažu cijelog tijela, opuštanje i osvežavanje mišića nakon povećanih napora, kao i za sprečavanje upala mišića.
Osvježava i okrepljuje tijelo , blago i nježno djeluje na kožu , pomaže kod bolova u mišićima , kod uganuća , izuzetna pomoć nakon radnih i sportskih napora , lahko i brzo se nanosi, ne masti kožu, brzo se upija u trenutku rasterećuje i oslobađa od napetost.