Akcija

GABA 500 mg 100 caps

 Cijena:Trenutno nije dostupno

Smanjuje masne naslage, povećava mišićnu masu i snagu,pomaže ciklus spavanja - omogućava čvrst, okrepljujući san i lako buđenje,dobar je regulator krvnog pritiska,ublažuje bol kod reumatskih bolesti.Dokazano je da nakon samo 90 minuta od uzimanja GABA nivo hormona rasta u krvi povećava se i do pet puta. Starenjem nivo sekrecije hormona rasta opada, pa naučnici smatraju da je to razlog što stariji ljudi teže gube višak kilograma.

Akcija : 30,00 KM

Naruči

Alpha Lipoic Acid 60 caps

Cijena:30,00 KM

Alfa-lipoična kiselina (ALA) je jak antioksidant. Jedan je od najjačih poznatih antioksidanata, sprečava prijevremeno odumiranje i uništavanje ćelija,redukuje oksidativni stres,povećava i daje energijupovećava nivo glutationa u organizmusnižava šećer u krvi,učestvuje u preventivi ateroskleroze, moždanog i srčanog udara i katarakte,poboljšava memoriju i moždanu aktivnost,dodatak terapiji kod oboljenja jetre (hepatitis).Snižava šečer u krv.

Akcija : 25,00 KM

Naruči

Alive Men 60 caps

Cijena: 30,00 KM

21 vitamina i minerala,12 probavnih enzima,14 zelenih ljekovitih biljki,12 organski uzgojenih gljiva.Sadrži bitne hranjive tvari koje pomažu u podršci: Zdravlje kosti / Zdravlje očiju / Zdravlje urina /Energija Upute:  Uzmite 1 tabletu dnevno, po mogućnosti s hranom. Nije formulirano za muškarce ili djecu. Ako ste trudni, imate visoki krvni tlak, imate poremećaj bubrega, uzimanje lijekova za dijabetes ili bilo koji drugi lijek, posavjetujte se s liječnikom prije uporabe.

Akcija : 21,00 KM

Naruči

High Potency Softgel Multi

Cijena:40,00 KM

Formula za osobe koje imaju povećane potrebe za vitaminima i mineralima: bolesnici i rekonvalescenti, sportaši, osobe koje vode aktivan život te čiji životni tempo iziskuje pojačanu psihofizičku izdržljivost.Preporučuje se proizvod za:IMUNITET-obrana od bolesti,POMOĆ za održavanje krvne slike,OPORAVAK OD BOLESTI,Premorenost-Malaksalost,ANEMIJA, slabokrvnost.Doziranje:1 tableta dnevno ili prema preporuci liječnika.

Akcija : 25,00 KM

Naruči