Akcija

Pumpkin seed oil 1000 mg

 Cijena:46,00 KM

Zdrave masne kiseline u ulju bundeve ne samo da su dobre za vaše intimnije dijelove, one također mogu imati koristi za vaš kardiovaskularni sistem.Bogato Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama,Izvrsno za zdravlje srca
Cink, vitamini E & K nude izvrsnu zaštitu prostate.Postoje dvije vrste masti - loše masti poput 'trans masti' i one koje ćete naći u ulju sjemenki Swanson bundeve - polinezasićene masti Omega-3 i Omega-6.

Akcija : 35,00 KM

Naruči

Selenium 100 mcg

Cijena:45,00 KM

Organski izvor selena u Swanson kapsulama osigurava antioksidativna svojstva, doprinosi normalnoj funkciji štitnjače, normalnoj funkciji imunološkog sustava, održavanju normalne kose i noktiju.Selen je, za organizam, nužan oligoelement i snažan antioksidans. Štiti stanice od oksidacije te sprječava prerano starenje kože, mišića i mozga. Također sudjeluje u prevenciji kardiovaskularnih bolesti i jača imunitet, a u jetri potječe izbacivanje nekih toksina. Selen doprinosi normalnoj spermatogenezi.

Akcija : 35,00 KM

Naruči

Pycnogenol 30 mcg

Cijena: 49,00 KM

Ekstrakt kore primorskog bora sadrži komponente koje posjeduju antioksidativna svojstva, uključujući bioflavonoide i organske kiseline.Na tržištu prisutan kao patentirani ekstrakt pod nazivom Pycnogenol®, ekstrakt kore bora može se pohvaliti karakteristikama:Izuzetno snažan antioksidans,Širok spektar djelovanja, Blagotvoran za krvožilni sistem, kožu, kognitivne funkcije, dijabetesupalne procese, astmu, alergije i najbolja pomoć kod bolnih i otečenih vena.

Akcija : 35,00 KM

Naruči

Korean Red Ginseng Root

Cijena:30,00 KM

Poznat je kao adaptogen, odnosno sredstvo koje povećava otpornost na stres. Također se navodi kako jača imunološki sustav, daje energiju i vitalnost, podmlađuje organizam tako što poboljšava njegove funkcije. Osim odličnog djelovanja na imunološki, smatra se da ginseng povoljan učinak bilježi i na živčani i krvožilni sustav. Povećava koncentraciju, intelektualnu sposobnost i pamćenje, pomaže kod glavobolje, nesanice i djeluje protuupalno.

Akcija : 25,00 KM

Naruči