Akcija

Pumpkin seed oil 1000 mg

 Cijena:46,00 KM

Zdrave masne kiseline u ulju bundeve ne samo da su dobre za vaše intimnije dijelove, one također mogu imati koristi za vaš kardiovaskularni sistem.Bogato Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama,Izvrsno za zdravlje srca
Cink, vitamini E & K nude izvrsnu zaštitu prostate.Postoje dvije vrste masti - loše masti poput 'trans masti' i one koje ćete naći u ulju sjemenki Swanson bundeve - polinezasićene masti Omega-3 i Omega-6.

Akcija : 35,00 KM

Naruči

Fenugreek Seed

Cijena:30,00 KM

Imate li problema s kolesterolom ili šećerom u krvi, neka vam piskavica bude među prvim izborima za uklanjanje ovih tegoba. Piskavicom se ostvaruju odlični rezultati u liječenju dijabetesa. Uspostavlja ravnotežu šećera u krvi kod oba tipa dijabetesa zahvaljujući aminokiselini 4-hidroksi- izoleucin, koja kontrolira lučenje inzulina. Bogati su vitaminima kao što su tiamin, folna kiselina, riboflavin, niacin te vitaminima A, B6 i C.  Bogata tiamin, folna kiselina, riboflavin.

Akcija : 25,00 KM

Naruči

Pycnogenol 30 mcg

Cijena: 49,00 KM

Ekstrakt kore primorskog bora sadrži komponente koje posjeduju antioksidativna svojstva, uključujući bioflavonoide i organske kiseline.Na tržištu prisutan kao patentirani ekstrakt pod nazivom Pycnogenol®, ekstrakt kore bora može se pohvaliti karakteristikama:Izuzetno snažan antioksidans,Širok spektar djelovanja, Blagotvoran za krvožilni sistem, kožu, kognitivne funkcije, dijabetesupalne procese, astmu, alergije i najbolja pomoć kod bolnih i otečenih vena.

Akcija : 35,00 KM

Naruči

Biotin 5000 mcg 100 cpas

Cijena:30,00 KM

Biotin je jedan od vitamina B kompleksa koji pomažu tijelu da pretvori hranu u energiju.Biotin (B7) je vitamin iz B-skupine koji igra neizostavnu ulogu za zdravlje i ljepotu noktiju, kože i kose jer podržava stvaranje keratina - rožnatog materijala koji je sastavni dio površinskog sloja kože, kose i noktiju.
Najučestaliji simptomi nedostatka biotina (vitamina b7) u organizmu su kožni problemi: svrbež, perutanje kože, osip, akne, dermatitis i psorijaza.

Akcija : 20,00 KM

Naruči